Extrema komt met intiem feest tijdens Koningsdag

EINDHOVEN – Eindhoven is een feest rijker. Op 27 april – tijdens Koningsdag – biedt Extrema in samenwerking met restraurant Usine lokale DJ’s een podium op haar nieuwe feest ‘What’s Cooking?’. Locatie is het terras van restaurant Usine. Het betreft een gratis evenement. Verwacht goed eten in combinatie met verrassende elektronische muziek én een voorproefje voor het grote evenement van 9 juli: Extrema Outdoor.

What’s Cooking is Extrema Outdoor in het klein. Warm, gezellig en intiem. Geen massaal pleinfeest dus, maar een feest waarbij dansen wordt gecombineerd met loungen, eten en genieten. Kortom: een uniek feest, maar óók een rustpunt om je aan de drukbezochte binnenstad van Eindhoven te onttrekken. Want ook restaurant Usine doet waar het goed in is: het verzorgen van culinaire hoogstandjes op het comfortabele terras.

Op het programma staan San2, MGNH (Mag geen naam hebben), GLENN, Just Pete en Tommie Frencken & Zef Felicien. Stuk voor stuk getalenteerde DJ’s uit Eindhoven in de genres Deephouse en House. Extrema heeft in het verleden bewezen lokaal talent graag een podium te bieden. Dit zowel op Extrema Outdoor, als op andere feesten van Extrema. Dit geldt ook voor What’s Cooking.

What’s Cooking vindt plaats van 13.00 uur tot 23.00 uur tijdens Koningsdag op 27 april. Locatie is het plein voor restaurant Usine. Entree is gratis.