Extrema Noir nieuwste festival Extrema

Extrema krijgt een kind genaamd Noir! Het betreft een nachtelijk binnenfestival dat plaats gaat vinden op verschillende locaties. De eerste editie staat gepland op 10 november in de Waagnatie, Antwerpen.

Op Extrema Noir maakt de bezoeker kennis met het geluid van morgen. Een nieuwe generatie getalenteerde artiesten die op weg is naar de top. Geen A-categorie headliners, maar artiesten pur sang met een onbegrensde passie voor elektronische muziek. Eén van die artiesten is Culoe de Song. De Zuid-Afrikaan combineert lokale invloeden en internationale beats tot een verrassend geheel. Een andere mooie naam is Danny Daze. Hij ontleent zijn sound aan de Italo Disco, Miami Bass en Detroit Techno. Diepe, melodieuze klanken zijn te verwachten van het duo Frankey & Sandrino. Sinds hun debuut in 2010 is het alleen maar bergopwaarts gegaan en 2015 kan weleens het mooiste jaar tot nu toe worden. Enkele andere namen zijn Job Jobse, Gerd Janson en Karenn Live. De volledige line-up is hier te bekijken.

Anders dan Extrema Outdoor is Noir een binnenfestival. Voor deze editie wordt de Waagnatie omgetoverd tot een intieme club waarin twee podia verrijzen. Let op, er zijn maar vijfduizend kaarten beschikbaar. Noir draait namelijk niet om de gigantische shows, het enige dat telt is quality music. In de toekomst zal Noir ook op andere locaties in verschillende landen worden gehouden.

Nadat de duizend early bird tickets in zes uur uitverkocht raakten, is de reguliere verkoop voor Extrema Noir inmiddels gestart. Tickets zijn verkrijgbaar via de website en kosten 29 euro. Extrema Noir vindt plaats op 10 november in de Waagnatie, Antwerpen. Om 22.00 uur openen de deuren, Extrema Noir duurt tot 7.00 uur in de ochtend.