Over Extrema Outdoor Belgium

Extrema Outdoor Belgium (XOBE) is één van de grootste dancefestivals in België met een focus op dansbare House & Techno. Het 3-daags festival vindt jaarlijks plaats aan het idyllische recreatiestrand Kelchterhoef te Houthalen-Helchteren.

Vanuit een passie voor muziek, mensen en creativiteit richt XO Belgium zich erop een kwalitatief vakantiegevoel te creëren waarbij de bezoekers gezien worden als leden van de XO familie. XO Belgium is gekend om zijn inlandse strand omringd door natuurelementen, speelse creatieve area’s en tal van randactiviteiten.


Over Extrema

Extrema werd opgericht in 1992 en is daarmee een van de eerste dance promotors in Nederland. Met haar evenementen (Solar Weekend, Extrema Outdoor, Extrema Outdoor Belgium, Mandala, Extrema Noir, DIT en Polar Weekend) creëert Extrema een een verrassende wereld waarin iedereen zichzelf kan én mag zijn. In deze wereld draait het niet om muziek alleen, maar laat Extrema haar bezoekers ook kennismaken met andere (kunst)vormen, zoals: theater, show, spel en design.

Voor informatie, persaccreditatie of interviewaanvragen kunt u contact opnemen met:

Lomme Valkeneers
Marketing Manager Extrema Outdoor Belgium
e: lomme@extrema.be
m: +32 499 60 31 48
w: xofestival.beFoto’s

 
 

Locatie

Recreactie Domein kelchterhoef
Binnenvaartstraat, Houthalen-Helchteren, België